Keittiöpäällikkö tapahtumataloon.

Pääkaupunkiseudulla toimiva Tapahtumatalo hakee keittiöpäällikköä ryhmäänsä.

Sinä ymmärrät henkilöstöhallinnan tärkeyden ja osaat laskea ruoalle sen parhaan katteen. Olet Persoona, jolla on myös omat mielipiteet. Tämä porukka arvostaa yrittäjälähtöistä ajattelutapaa.

VASTUUALUEET TEHTÄVÄSSÄ

Keittiöpäällikkönä vastaat yksikön tuloksesta, toimintamallin mukaisesta palvelusta sekä myynnistä ja ihmisistä. Huolehdit siis koko paketista: asiakaskokemuksen laadusta, brändin mukaisesta toiminnasta ja sen kannattavuudesta sekä henkilöstösi viihtyvyydestä. Työtehtäviin kuuluu esimiestöiden lisäksi osallistuminen suorittavaan työhön.

Teet päivittäin yhteistyötä ravintolajohdon kanssa. Olet mukana kehittämässä koko ravintolatoimintaa. Päivittäisessä työssäsi ja perehtymisessäsi on Yritttäjien tuki.

TIE MENESTYKSEEN

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on kunnianhimoinen ja joustava asenne työntekoon etkä murru paineen alla. Olet yrittäjähenkinen ja idearikas. Ymmärrät menestyksen muodostustuvan asiakkaan odotusten ylittämisestä sekä reippaan henkilökuntasi motivoimisesta. Olet tiimihenkinen, sinulla on hyvä laatusilmä ja osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ravintolan keittiön esimiestehtävistä. Ymmärrät mitä tarkoittaa tulosvastuu ja kuinka toimintaa voidaan kehittää myös tunnuslukujen avulla.

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja esimiehenä pysyt viileänä tilanteessa kuin tilanteessa.

TARJOILEMME SINULLE

Tarjolla on kokoaikainen, kuukausipalkkainen työ, jonka palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Tarjolla on haastava ja vastuullinen rooli merkittävän ravintola-alan toimijan palveluksessa.

KIINNOSTUITKO?

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

P.S Productions Oy on Henkilöstöhallinnan ja Head-hunt:auksen  oivaltava apukäsi muuttuvissa hetkissä. Olemme toimineet HoReCa-alalla useita vuosia konsulttina, apurina, yhdistäjänä ja tärkeimpänä henkilöstökoordinaattorina.

Yhdistämme vuosittain satoja alamme huippuosaajia ja kehittäjiä, sekä alalla uutta kehitystä hakevia persoonia. Tarjoamme aina työnhakijoille vakituista työsuhdetta, suoraan asiakkaamme palvelukseen. emme siis ole henkilöstövuokraus talo, vaan olemme yhdistävätekijä.

Lisätietoja ja hakemukset: petri.seppanen@psproductions.fi tai +358 400 399 279

-TODAY YOU AND I CAN SUCCEED IN EVERYTHING-

2018-12-12T11:30:24+00:00 joulukuu 12th, 2018|Categories: Rekry|Tags: , , , , |