Taloushallinto osaksi P.S Productions osaamista

P.S Productios tuo asiakkailleen tukea taloushallinnon osaamisessa.

P.S Productions Oy on Henkilöstöhallinnan ja Head-hunt:auksen oivaltava apukäsi muuttuvissa hetkissä. Olemme toimineet HoReCa-alalla useita vuosia konsulttina, apurina, yhdistäjänä ja tärkeimpänä henkilöstökoordinaattorina. Nyt yhdistämme voimiamme Suomessa ja Espanjassa taloushallinnon-osaamisen alueella.

Tarjoamme jatkossa taloushallinnon alueilla apua, budjetoinnissa, katelaskennassa ja tukea sekä neuvontaa taloudellisesti kannattavan liiketoiminnan rakentamisessa.

Kaikki sopimusasiat ovat iso osa osaamistamme. Haemme tarvittaessa anniskeluluvat ja toimitamme kaikki viranomaisilmoitukset, sekä avustamme panimo- sekä tukkusopimuksissa. Tarvittaessa teemme kaiken ravintolan avaamista koskevat ilmoitukset ja sopimukset (elintarvike, vuokra, sähkö, vakuutus, maksuliikenne, jne.).

Tilitoimistopalveluissa tarjoamme hyvän HoReCa-tietämyksen hallitsevia kirjanpitäjiä ja palkanlaskijoita. Tämä osaaminen on yksi tärkein osa menestystä. Monen hyvän menestystarinan takana, on luotettava ja osaava kirjanpitäjä.

Olemme halukkaita tukemaan jo valmiita asiakkuuksiamme parempiin taloudellisiin tuloksiin, sekä toivotamme tervetulleiksi joukkoomme uudet menestyjät.

Kaikki lisätiedustelut Espanja ja Suomi

Petri Seppänen +358 400 399 279 tai petri.seppanen@psproductions.fi

P.S Tallenna alla oleva kuva, niin olemme jo lähempänä Sinua ja yritystäsi.

2018-12-05T11:58:48+00:00 marraskuu 23rd, 2018|Categories: Taloushallinto|Tags: , , , |